MTB Assen Herfsttocht

zondag 8 november 2020

MTB Assen Herfsttocht

De klok is inmiddels terug gezet en de temperatuur raakt het vriespunt. Alle signalen dat de MTB Assen Herfsttocht weer op komst is. Zondag 8 november 2020 is die dag.

Al enkele maanden hebben de vrijwilligers van MTB Assen de tocht tot in de puntjes voorbereid. Routes zijn uitgedacht en verkend. Dus ben jij een mountainbike-liefhebber? Wil jij genieten van de mooiste paden in het Drentse Esdorpenlandschap? Grijp dan je unieke kans. In samenwerking met o.a. Staatsbosbeheer en Landschapbeheer Drenthe kunnen we je alleen tijdens de MTB Assen toegang bieden tot een aantal unieke paden welke anders voor fietsers gesloten blijven.

Onderweg is er voldoende verzorging aanwezig. Rijd je de 50km dan heb je twee verzorgingsposten onderweg om je te voorzien van je natje en je droogje. Doe je de 25km? Geen zorgen ook dan hebben we een compleet ingerichte verzorgingspost op de route. Na afloop kom je terecht in de kantine van VV Asser Boys. Hier kan je genieten van heerlijke warme en koude dranken en ook enkele heerlijke gerechten. Jezelf en je fiets reinigen? Ook dat is mogelijk, op het sportpark van Asser Boys zijn kleedkamers en douches aanwezig. Ook een afspuitplek voor je fiets.

Alles op een rijtje:

Locatie: VV Asser Boys | Lonerstraat 100-a
Starttijd: tussen 9:00u & 10:00u
Afstanden: 25km / 50km
Kosten 7 euro, NTFU 5 euro, Jeugdleden tot 15 jaar gratis

Onderweg is verzorging aanwezig. Douche en Kleedruimtes aanwezig, afspuitplek voor de fiets.

website inschrijving