Bartje 200: voor diehards

Bartje 200: voor diehards

Bartje200 is een extreme marathon op de mountainbike. We zeggen extreem, we bedoelen extreem: de marathon bestaat uit 200 zware kilometers. Het is de zomerversie van de RBL Drenthe 200 die in de winter wordt verreden. Dit jaar vindt de Bartje200 plaats op 16 juni. 

Een zware tocht

De marathon is voor mannen en vrouwen die nét even meer van hun lichaam en geest vragen. De start is bij Landal GreenParks Het Land van Bartje in Ees. De route gaat verder door het mooie landschap van Drenthe bestaande uit bossen, heideveld en ruige natuur. Je rijdt door Emmen, Exloo, Borger, Gieten, Anloo en Zuidlaren.

De deelnemers moeten ‘savonds om 22.00 uur gefinisht zijn. Er is een wedstrijd en een cyclosportieve tocht. 

Helemaal verzorgd
Bartje 200 is helemaal verzorgd. Van start tot finish begeleiden wij je met alles wat je nodig hebt om het uiterste van jezelf te vragen. Elke 40 kilometer is er Makro Foodpoint. En na de tocht word je beloond met een mooie sfeer waarin we samen eten en drinken. 

Er is het hele weekend van alles te doen. Voor de kinderen, jong en oud, worden het gehele Bartje200 weekend activiteiten georganiseerd. Zoals, BMX loopfietsenparkoers voor de allerkleinsten, neem je eigen fiets mee en Pimp your own Bike, maak een nieuwe fietsbel en/of sleutelhanger of laat je schminken als je favoriete dier. Er is dit gehele weekend van alles te beleven! Kom jij kijken?

Meer informatie.